barman.hit.bg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
barman.hit.bg

Barman
 
ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  

 

 малко помощ

Go down 
АвторСъобщение
limani




Брой мнения : 1
Registration date : 24.05.2011

малко помощ Empty
ПисанеЗаглавие: малко помощ   малко помощ EmptyВто Май 24, 2011 9:35 am

Здравейте, търся помощ от професионалисти, затова се регистрирах тук, и се надявам да я получа Smile
Искам да ви попитам, колкото и глупаво да звучи: защо на професионалните машини има 2 парни дюзи, свързано ли е с правенето на капучино? Всмисъл, случвало ми се е да правя 4-5 капучино на едната, и след това се прехвърлям на другата, защото след 3-то вече нищо не ми се получава Sad Другото,което искам да питам е, трябва ли съда в който вдигаме млякото да стои отгоре на машината, всмисъл- по-добре ли е да е затоплен съда или напротив трябва е студен? И като цяло малко съвети за едно отлично капучино Smile Благодаря Ви предварително!
Върнете се в началото Go down
 
малко помощ
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
barman.hit.bg :: Барманство :: Друго-
Идете на: