limani
Брой мнения : 1 Registration date : 24.05.2011
| Заглавие: малко помощ Вто Май 24, 2011 9:35 am | |
| Здравейте, търся помощ от професионалисти, затова се регистрирах тук, и се надявам да я получа Искам да ви попитам, колкото и глупаво да звучи: защо на професионалните машини има 2 парни дюзи, свързано ли е с правенето на капучино? Всмисъл, случвало ми се е да правя 4-5 капучино на едната, и след това се прехвърлям на другата, защото след 3-то вече нищо не ми се получава Другото,което искам да питам е, трябва ли съда в който вдигаме млякото да стои отгоре на машината, всмисъл- по-добре ли е да е затоплен съда или напротив трябва е студен? И като цяло малко съвети за едно отлично капучино Благодаря Ви предварително! | |
|